Saturday, February 2, 2013

Menghisap Kemaluan Isteri

Leave a Comment

Saya faham, ramai di kalangan suami isteri sekarang lebih terbuka pada aktiviti foreplay ketika melakukan hubungan seks di mana suami isteri akan merangsang kemaluan masing–masing sebelum melakukan persetubuhan. Namun, jika anda tidak merangsang kemaluan isteri anda dengan betul, anda mungkin tidak dapat membuatkan isteri anda agresif ketika bersetubuh nanti.
Bagi suami yang ingin tahu cara menghisap kemaluan isteri, anda boleh ikut panduan di bawah:
  1. Pertama, anda kenal pasti anatomi kemaluan isteri anda di mana anda kenal pasti kedudukan klitoris atau biji kelentit bagi isteri anda.
  2. Kemudian, anda tenangkan isteri anda dengan ciuman dan ayat–ayat cinta dan jangan biar dia tahu bahawa anda ingin menghisap kemaluan dia kerana wanita biasanya rasa tidak selesa atau gementar apabila mengetahui kemaluannya akan di hisap. Apabila isteri anda leka dengan godaan anda, anda terus hisap kemaluannya.
  3. Cara menghisap kemaluan isteri anda adalah anda mulakan pada bahagian biji kelentit di mana anda buat bulatan pada biji kelentit tersebut.
  4. Kemudian, anda cium, jilat–jilat dan hisap–hisap vagina dan biji kelentit isteri anda secara berirama. Cara menghisap kemaluan isteri sebegini akan buatkan isteri anda terangsang dan rasa sangat puas.
  5. Pelbagaikan irama ketika anda menghisap kemaluan isteri anda dan buat bunyi ‘hmmmm’ dan sebagainya yang menunjukkan anda sangat suka menghisap kemaluan isteri anda.
  6. Teruskan menghisap kemaluan isteri anda sehingga vagina isteri anda terangsang dengan sepenuhnya.
Jika anda perhatikan cara menghisap kemaluan isteri di atas, ia sebenarnya adalah perbuatan yang mudah dan dalam masa yang sama boleh memberi sensasi nikmat yang hebat pada anda dan isteri anda.

Suka Artikel Ini Sila Klik Share Di Bawah Ini.....

0 comments:

Post a Comment