Sunday, February 17, 2013

18SX: 7 Petua Seks Untuk Suami

Leave a Comment

Adakah anda sebagai suami mempunyai masalah untuk menghasilkan hubungan seks yang baik? Tidak perlu risau. Berikut ialah 7 petua seks untuk suami:
Petua seks #1: Fokus.
Fokus pada perbuatan untuk memuaskan isteri anda berbanding diri anda sendiri. Perbuatan ini secara tidak langsung akan memuaskan diri anda juga pada akhirnya.
Petua seks #2: Raba isteri.
Gunakan tangan untuk meraba–raba badan isteri anda. Kulit isteri anda sensitif pada haba yang tangan anda keluarkan. Anda sentuh dan biarkan ia kekal lama sedikit di bahagian tertentu, kemudian anda gerakkan pada bahagian lain pula. Isteri anda suka jika anda meraba–raba seluruh badan dia kerana organ rangsangan wanita adalah seluruh badan wanita itu sendiri.
Petua seks #3: Titik sensistif.
Cari titik sensitif isteri anda. Ia boleh jadi belakang telinga, ketiak, peha bahagian dalam, tumit kaki dan bahagian–bahagian badan yang lain. Titik sensitif adalah bahagian badan yang apabila anda sentuh atau rangsang, ia  akan menerbitkan perasaan sensasi secara seksual pada isteri anda. Anda boleh rangsang bahagian sensitif ini ketika anda bermain foreplay atau sedang berdayung.

Petua seks #4: Rangsang serentak.
Lakukan dua hingga tiga rangsangan serentak. Apabila anda merangsang payudara isteri anda, anda rangsang juga bahagian lain seperti mencium atau meraba–raba bahagian badan yang lain. Rangsangan yang kerap dan konsisten pasti akan memuaskan isteri anda.

Petua seks #5: Orgasm awal.
Berikan dia orgasm sebelum anda memulakan persetubuhan. Adakalanya wanita sangat susah untuk datang inzal apabila bersetubuh. Jadi, anda berikan dia orgasm ketika foreplay untuk memuaskan perasaan seksual dia.

Petua seks #6: Kelajuan tusukan.
Apabila anda bersetubuh, anda variasikan arah tusukan zakar dan kelajuan anda berdayung. Variasi ini pasti akan memberi kepuasan kepada isteri anda.

Petua seks #7: Teknik seks baru.
Sentiasa berani gunakan teknk baru untuk melakukan hubungan seks. Kadangkala apabila anda cuba perkara baru, isteri anda pasti akan lebih seronok untuk adakan hubungan seks dengan anda. Anda juga akan rasa lebih sensasi.

Jika anda mengamalkan 7 petua yang diberi, insyaallah rumah tangga anda akan bahagia. Isteri akan senyum ceria selalu.
Suka Dengan Artikel Ini Sila Klik Share Di Bawah.....

0 comments:

Post a Comment